Det är så kul att jobba!

Det var faktiskt rätt skönt att komma hem från semestern. Det är ju så när man är sjuk, då vill man bara vara hemma! Vi har lämnat prover på vårdcentralen också med tanke på våra magar men jag börjar tro att det inte är så farligt, det hjälpte bra att komma hem, äta svensk mat och sova i sin egen säng, den är verkligen så skön :) Men ja, vi får väl se om proverna visar något för särskilt pigga är ju ingen av oss och fortfarande bubbliga i magen etc... jaja det visar sig.

Jag började jobba igen i onsdags och är på min tredje dag nu. Hemsidan och shopen har verkligen lyft! Jag har fullt upp hela dagarna med bara webbshop och internetrelaterade saker, verkligen skillnad mot förra året och det är jätteroligt! Särskilt nu när jag har varit med från början och haft mycket att säga till om när det gällde uppbyggnad av shopen och utformningen av den. Nu när det sedan börjar gå bra så är det verkligen kul!

Annars så har jag inte direkt julklappspanik, men jag måste nog börja lista vad jag ska köpa, jag har inte köpt en enda klapp än så länge... Fast jag är verkligen i en syperiod nu så några i min närhet måste nog stå ut med iallafall delvis hemgjorda klappar ;). Det är också roligt, för jag märker verkligen att ju mer jag syr, desto bättre går det. Igår gjorde jag klart min julklänning som jag har sytt till mig själv av råsiden som vi köpte i Kambodja. Den blev faktiskt bra, inte perfekt, men användbar iallafall. Det är det värsta, jag är såå kritisk när jag har sytt något, jag vet ju precis vart alla småfel sitter och så.. Men klänningen blev så pass att jag nog kommer att ta den på mig på julafton, roligt! Oftast så tycker jag att det är roligare att sy till andra av någon anledning och därför har jag inte så mycket hemma som jag har sytt. Jag har bestämt mig för att börja ta kort på alla saker när de är klara, så kan jag sätta in bilderna i nån scrapbok och spara som inspiration för framtiden. Det kan vara roligt att ha kvar. Jag ska också försöka lägga upp en bild på klänningen här i bloggen så ni får se min skapelse ;)

Bye bye Koh Samet

Idag gar det at ratt hall. Jag kanner mig i stort sett frisk forutom lite magkrangel och Robin ar ocksa mycket battre. Han krop ur sin Bungalow-hala pa eftermiddagen sa vi var tom pa stranden en stund! Det var pa eftermiddagen runt tre sa vi hade redan vilat och suttit pa natet ett bra tag men det var skont att fa lite strandhang iallafall. Pa stranden kannde jag mig friskare an pa hela veckan, energin ar tillbaka! For att ta igen lite som jag tyckte mig ha missat sa hyrde jag en snorkel samt tillhorande glasogon for att se lite av on under vatten. Sa nu har jag sett blot sand ocksa, inte bara torr. For det var typ det som fanns att se utanfor stranden har, och nan liten snacka. Men jag ar inte sa varst ledsen for det, det var skont med en simtur iallafall! Enormt skon vattentemperatur har maste jag saga.

Han lever! Han ar tillbaka!


Har ar nat kvastskaft som vi hittade pa stranden, jag har aldrig sett manniskan forut! ;)

Imorgon reser vi vidare till Bangkok, det verkar lugnare dar nu och flygtrafiken har borjat komma igang igen tydligen. Fast dar finns nagot som vi garna vill ha lite hjalp med, jag har letat lite men hittar inget bra nummer till Russian Aeroflot, kan ni kolla hemma om det ar lattare darifran? Annars angaende det har med flygtrafiken sa hor vi sa mycket olika, alltifran att det redan ar normalt igen till att det kommer droja et par veckor sa vi far val se om vi kommer hem pa mandag eller hur det blir.. det visar sig. Borje(!) -om jag inte kommer till jobbet pa avtalad dag sa vet du vart jag ar ;)

Lite fotokonst... :)

I Bangkok ar det saklart nattmarknaden som hagrar, det ska bli SA roligt att shoppa dar igen, jag langtar verkligen efter det! Sen kommer tydligen Maria och tjejerna till Bangkok igen pa lordag sa vi ska forsoka mota upp dem en svang ocksa och ata mat eller ga ut eller nagot. Det ska bli roligt att hora lite mer om deras resa, jag vet ju bara det lilla som Maria har berattat i sin blogg "www.allaboutmary.blogg.se" .

Hoppas ni har det bra hemma, snart kommer vi hem och vill fira advent med lussekatter och pepparkakor!
Kramar!

Fortsatt lugnt..

Inatt foljde jag Robins exempel och satt pa toaletten jag med... Fast som tur ar kanner jag mig inte lika dalig som Robin har varit, utan det ar bara magen som kranglar. Robin ar nagot battre idag men absolut inte bra. Men febern har nog gatt ned iallfall sa han ar inte lika matt som igar. Vi har kopt tva olika mediciner mot diarre ocksa, en i tablettform som finns hemma ocksa samt en inhemsk flytande grej som skulle vara mest effektiv. Vi far se om det hjalper nanting.

Robin har aven idag spenderat tiden i sangen. Jag for min del har legat och slumrat i en solstol nere pa stranden. For brannan ar det sannerligen effektivt att inte vara pa topp for annars hade jag aldrig haft ro att ligga pa stranden en hel dag..

Kom pa en ironisk grej, nar vi holl pa och letade boende sa sa vi att "egentligen spelar det ju ingen roll vart vi bor, vi ska ju anda inte vara pa rummet". Visst, Robin har bara lamnat bungen tva ganger for att ata pa tva dygn sa det var ju bra att vi tog ett bekvamt rum iallafall.. :)

Visst ska man tanka positivt men det ar lite svart nar vi ar pa ett sant fantastiskt stalle men inte kan njuta av det eller uppleva det riktigt! Sa idag har faktiskt en viss hemlangtan praglat dagen...

Segdag

En otroligt seg dag... Det ar ratt synd om Robin, han har legat i sangen hela dagen med diarre och feber(?), han har varit valdigt varm iallafall. Nu mot kvallen tycker jag att han kanns lite svalare iallafall. Verkar som att det ar nagot han har atit och matforgiftning brukar val bara halla i sig nat dygn? Han ar ratt sot forovrigt dar han ligger i sangen med ett par blota trosor i pannan (de ar rena(!)), det finns inga sma handdukar sa man tager vad man haver... :)

Sahar fina strander finns det pa on.

Det ar sadar att vara har nar Robin ar sjuk och jag sjalv inte heller ar pa topp, jag sov nagra timmar mitt pa dagen idag ocksa. Det ar grymt stressande att vi ar sjuka, jag bara kanner hur semesterdagarna rinner bort for oss!
 Annars har jag promenerat fram och tillbaka langs stranderna pa on, tagit kort pa typ alla djur jag har sett (kattungar, hundar, krabbor samt en dod fisk). Ett projekt som jag holl pa med ratt lange var att fanga en liten miniminikrabba pa bild. De graver sma hal i sanden precis i vattenbrynet och sen sitter de dar och smyger pa myror och annat. Nar jag satt still vid halen Jattelange sa kom de till slut upp lite snabbt for att direkt dyka ned igen, sa projektet var att fanga dem pa bild... jag lyckades till slut men bilden kommer inte att hamna i National Geographic direkt.. ;) Inte ens ett dopp har det blivit idag eftersom forkylningen vagrar ge med sig... det ar sa typiskt att vi ska bli sjuka nu... Fast helt arligt sa har jag haft en ganska angenam dag i min ensamhet, vandrat runt och filosoferat, tittat pa saker etc. Emellanat tittat till Robin och forsett honom med cola och annat. Fast det ar ju supertrist om han inte ska hinna bli frisk innan fredag sa han gar miste om allt har pa on!


Minikrabba pa sprang... Gotcha!


Latt dagens basta bild! Grymt sota kittisar som tyvarr var tackta med loppor, sa de var inte sa gosvanliga... ;)

Sloseri med tid!

Idag har varit en otroligt lugn dag. Ingen av oss ar pa topp men vi har pa alla vis forsokt halla skenet uppe sa vi var pa stranden i stort sett hela dagen. Jag tror vi bada tva har kampat for att latsas att vi mar toppen eftersom vi ar pa semester... Till slut gick det inte langre utan jag var tvungen att ga hem och lagga mig. Jag sov i flera timmar och nu kanns det lite battre. Robin har nog varit piggare an jag under dagen men hans mage har varit konstig och nu nar jag hade piggat pa mig och vi skulle ga och ata sa behovde han plotsligt ga pa toaletten. Sen var han inte sugen pa att ata langre utan ligger i sangen och mar daligt, jag tror han har feber ocksa.

Suck, det kanns verkligen som sloseri med tid att ligga och vara sjuka nar vi ar pa semester! Fast tyvarr ar det val inget som vi kan gora nagot at. Men enormt snopet och grymt irriterande ar det iallafall. Jag HATAR att vara sjuk. Mest tror jag det ar for att det ar nagonting som jag sjalv inte rader over och jag gillar att ha kontroll, som ni vet ;) Hur som helst sa ar det bara mandag an sa vi far hoppas att vi blir battre under morgondagen sa vi hinner njuta lite innan vi ska tillbaka till Bangkok...

Mirakelmedicin, nagon?

RSS 2.0