Min Papi..

..fyller år i morgon, hela 47 stycken faktiskt. Eftersom han är i Kina så är han inte så lättfirad, men vi får hoppas att nån Kines bjuder honom på lite tårta. Jag har i alla fall gjort ett superfint kort i paint och mailat det till honom, de sover ju där nu så han ser det first thing i morgon. Så här fint blev det: :


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kalas blir hemma vid oss. Ingen speciell tid utan man får komma när man vill, är ju inte så stort så man får hoppas att inte alla kommer samtidigt då tänkte jag :P haha.



Ja jag gillar också att läsa bloggar härifrån så man har lite koll på vad som händer och sker :)

Har ni fått lägenheten såld? När flyttar ni till huset?

2009-04-03 @ 13:01:43
Postat av: kickan

har min pappa fått HÅR!!!???

2009-04-06 @ 19:42:35
Postat av: Linda & Milton

Hmm, tillochmed jag tycker att det är svårt att veta vad han önskar sig. Det beror ju lite på vad det får kosta också. :P Jag kom på en sak häromdagen och det är stövlar, det skulle han faktiskt behöva. Hittade ett par snygga på skoaffären i gallerian, på väggen rakt in där vid barnskorna. Det var massa mönster eller text eller nått på och lite lite gröna detaljer på. Han har iaf stl 20, men 21 kanske är bättre på stövlar så de passar hela sommaren :S

Men de kostade 199:- så... Men det är de jag kan komma på att han behöver iaf.



Kan förstå att det blir skönt med hus. Men ni ska leta efter en ny lägenhet sen när din mamma och Kristin kommer hem igen eller hur blir det då?

2009-04-08 @ 16:49:57
URL: http://miltonsvardag.blogg.se/
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-04-08 @ 17:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0