Tävling hos Älskade Hjärtegryn

Jag är med och tävlar om superfina byxor från Älskade Hjärtegryn som ser ut såhär


Fina va! Jag vet precis vilken go liten kille som ska få dem också om jag vinner :)

En trevlig helg

Har faktiskt hunnit med lite grejer denna helgen. Igår blev det uppstart på nytt syprojekt och sedan firade vi Daniel på kvällen med först middag på Underbar och sedan vidare festande inne på Solo. Jag hade riktigt roligt hela kvällen och det bästa av allt var att jag fick Robin att vara med och dansa! :) Hehe, det är inte hans favorit annars..

Idag grejade vi först med mammas och pappas släpkärra som ska besiktigas i veckan och sen var jag med mamma och hundarna och körde lite agility. Kul att se hur roligt hundarna tycker att det är, de är verkligen på gång där på banan. Sen nu ikväll så har jag fortsatt med mitt syprojekt, det blir en skjortklänning/tunika med frackbröst. Än så länge ser den mest ut som ett nattlinne men jag tror att den kan bli bra när den blir klar.

     
Så här har det sett ut hos oss i helgen..


...och hit har jag kommit nu, nattlinne som sagt men tänk trekvartsärm med mudd i det beige tyget, fåll nedtill och ett skärp i midjan, det blir grejer det..

Rätt par vann!

Visst Laila är en fantastisk dansare men gahh! vem är inte kär i Mgnus och Annika? Det är ju det programmet handlar om, att ta en icke dansare och tillverka en. Sen är de så äkta, M&A, verkligen fina människor! GRATTIS helt enkelt.

Btw så har vi mysfredag, jag, Robin och kickan, med Tacos, Naturgodis, Cola och popcorn. Kalas.

Efterbild

Jag blev riktigt nöjd med naglarna och än så länge är de hela också! ;)


Renovering

Det blir helrenovering nu på morgonen, jag ska både till frissan och så ska jag fixa naglarna. Det ska bli skönt att få bort utväxten och så är det första gången som jag ska få naglar "byggda". Jag hoppas att det blir nice... kanske får jag en liten nytändning också, har kännt mig väldigt seg och trött den här veckan. Men lite färg i håret, fina naglar och sen är jag ledig i helgen så piggnar jag säkert till.


Förebild

Våffeldagen

Nu har jag gjort fruktsallad och snart ska vi hem till svärmor och äta våfflor och sen fruktsallad till efterrätt, det blir gött.

Jag hade tänkt sätta fart med nästa syprojekt i kväll men njä, jag känner inte riktigt för det nu. Det var skönare att slappa framför två och en halv män, fota mina nya kläder och blogga lite... Jaja, det ska bli en skjortklänning med frackkrage i allafall. Vit tror jag nog, så den passar till mina nya jeans.


Somriga och fina...
               
Kjolen tänkte jag ha på lördag..de andra grejerna är väl lite mer till sommaren :)


Robin provar mina byxor :)

Nya kläder!

Det blev lite nya kläder igår, ett par ljusa jeans med revor (jag trodde aldrig att jag skulle köpa trasiga jeans igen!), en röd/vit randig t-shirt, en grå kjol och en beige väst/kläning. Tänkte jag skulle lägga upp bilder på kläderna men de fanns inte med på Ginas hemsida så jag får fota dem sen.

Jag sitter och bloggar medan jag äter frukost, blev ett långt springpass nu på morgonen. Det blev 9,26km på en timme. Lite sakta kanske men jag är nöjd eftersom det är första gången jag springer så långt. :)

Kursen med hundarna gick väl ok igår, det är väldigt roligt men det blev lite bakslag på mitt och Rockys "skämstrick". När jag säger "skäms" så ska han sätta tassen framför ögonen om ni förstår hur jag menar. Jag hade börjat lägga kommando på tricket men då blev det inte bra längre så vi får backa ett steg...

Nu ska jag ta mig till jobbet, får se om det blev några fler ordrar i går kväll!

Ha en bra dag!

Dagens planer

Nu har jag varit på gymmet och kört ett löppass, det blev nytt rekord med 4,86km. Jag kör 30 min varje gång varav 5 där jag promenerar som uppvärmning och två på slutet som nedvarvning. Där emellan ökar jag farten i steg så att det går snabbare och snabbare. Till varje pass försöker jag öka någon gång till och idag fick jag verkligen ta i, så nu kommer jag nog inte öka lika snabbt som jag har kunnat göra fram till nu. Det känns i alla fall bra att ha tränat nu på morgonen, då är jag klar liksom.

Nu håller jag på att koka ihop lite gröt och steka på ett par ägg, ska snart iväg till jobbet och ta itu med dagens ordrar. Sedan sticker jag med mamma direkt därifrån till Borlänge för att gå på hundkursen Trick och konster, det är riktigt kul. Får se om jag kan övertala henne att sticka lite tidigare så att jag kan titta lite på kupolen efter något att ha på mig på Lördag. Då blir det till att fira Daniel som fyller år på onsdag. :)

Dagens middag

Som jag skrev innan min långa bloggpause så hade vi ett snålprojekt jag och Robin i februari och det lyckades verkligen över all förväntan. Våra matkostnader den månaden låg på 1800:-, tillsammans. Helt fantastiskt med tanke på hur det var innan...

Det var en kanongrej att göra för sparbeteendet sitter verkligen i, eftersom vi under februari var rätt maniska med att jämföra priser så har vi nu fått en helt annan uppfattning om vad saker faktiskt kostar och vi bryr oss på ett annat sätt. Jag kan lova att det ger resultat  i plånboken.

En annan bra grej var<att vi verkligen hann vänja oss med att laga mat varje dag så det har vi fortsatt med. Jag är inte ens lika sugen på pizza och snabbmat längre, hemlagat is the shit.



Idag var det min tur att laga och det blev pannbiff med kokt potatis, stekt lök, ärtor och gräddsås. Mums!

Tyra

I helgen har vi varit hundvakt åt Thomas hund, Tyra. En sjumånaders valp som är kanonsöt och inte alldeles liten. Närmare bestämt någonstans över 30kg. Hehe, det är ganska mycket hund. Men så söt och gosig och som alla andra hundar som kommer till oss så ville hon såklart ligga med i sängen på natten. Gosigt men rätt trångt.



Knähund minsann.

Välkommen!

Inatt har jag fått en tremänning, en liten flicka som heter Karen. Det är min mammas kusin som har fått sitt första barn,  jättemysigt! :)

Eftersom jag gillar att sy så brukar jag passa på att sy kläder till småfolk då och då. När det passar liksom. Till Karen har jag sytt en liten klänning med tillhörande underbyxor, det blev ett ganska neutralt tyg eftersom jag inte riktigt vet vad föräldrarna gillar. Jag tyckte i allafall att det var ett mysigt tyg.





Söt blev den, nästan synd att den inte är i min storlek ;)

RSS 2.0