Fredagsmys inom räckhåll!

Veckorna går enormt fort, ändå känns det alltid så segt att börja om igen på måndagarna. Nu är det i alla fall fredag. Vi har kört vår lilla växlingsrutin som går till så att jag går med hundarna till jobbet, Robin tar bilen, sen när han slutar kommer han och lämnar bilen till mig, går med hundarna hem och jag tar bilen. Smidigt. Hundarna får sitt också. Ebba är helnöjd efter den motionen, allra helst vill hon åka bil hem från jobbet.

Hon stannar direkt när vi kommer utanför affärn i hopp om att Robin ska stå där med bilen, i annat fall tar hon sikte på parkeringen och så surnar hon till lite om hon inte får gå dit. Som det är nu så tycker hon ändå det är ok när man väl börjar gå men när det var -20 så skulle hon också in i bakluckan på varenda bil vi gick förbi på Ica-parkeringen. skrotan :)

Rocky å sin sida tycker inte de där promenaderna är nog. Det ska vara något mer, annars kör han ett litet damppass på kvällen, möblerar om hundsängen, har brottningsmatch med fårskinnet, tvångsleker med Ebba, river ned filtarna från soffan, ja gör av med lite energi helt enkelt. Ikväll blir det därför en sväng på skidorna för honom och mig. Då sover han så gott sen.Så ska det vara på fredagsmyset!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad mysigt det ser ut

2010-01-23 @ 02:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0