Jag ser det snöar...

Snö, snö, snö. Det här med nederbörden börjar te sig nästan larvigt. Hur mycket snö finns det? Fast jag klagar inte, jag vidhåller verkligen att jag föredrar en riktig vinter framför slask. Hellre snöskottning än att slafsa runt oh vara blöt upp till knäna, any day. Jag är riktigt fascinerad över den här vintern, jag antar att jag inte kommer få upleva så särskilt många som liknar den och det är antagligen den här vintern vi kommer att berätta om för våra barnbarn i framtiden.

För mina kineser långt borta i öst lägger jag upp lite bilder som jag och R var ute och plåtade nyss, bara för att ni ska kunna få en uppfattning om hur mycket snö vi faktiskt har.              

Fina pojken gillar snön skarpt, han kör snöplog med munnen längs kanterna.

Lena rapporterar från Malung att Ebba har det bra, Lena var lite orolig för om Ebba kände sig osäker på jobbet men jag tror det är lugnt, hon får vara lös och hon hade tom tagit sig en promenad på egen hand in och hälsat på på skinnskolan (som ligger vägg i vägg) inte hade hon skällt en enda gång heller så jag tror hon tycker det är ypperligt. :) Fast vi saknar henne lite hemma redan, vi har ingen som värmer våra fötter i soffan och R är lite fundersam.


Kommentarer
Postat av: Mamma

oj vad snyggt det är med mycket snö.

Hoppas Ebba sköter sig i Malung

2010-03-02 @ 04:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0