Ny lägenhet

Eftersom vi inte redan hade tillräckligt att göra så körde vi på och köpte en lägenhet också. Japp. Det är en liten etta på 28 stabila kvadrat och tanken är att vi ska bo där tills huset blir klart. Vilket i dagsläget känns som att det kan bli ett tag...

Det är ett faktum att ingen av oss kan leva med aprikosfärgade väggar fulla med hål till en orange plastmatta (fejkparkett) så därför står minirenovering på listan innan inflyttning.

Vi har redan hunnit måla väggarna vita och idag får vi förhoppningsvis hämta en rulle tapet som ska sitta på den lilla väggen runt ytterdörren. Vi ska också byta ut det lilla lilla kylskåpet med frysfack mot en kyl/frys, vi är matlådemänniskor och vi handlar alltid kött på "rea" så vi behöver en frys!

Här är lägenheten innan målning

Ytterdörr, klädkammare till höger, badrum till vänster. På den lilla väggen runt ytterdörren blir det en liten fondvägg, resten blir vitt.


Klädkammare, den enda garderoben. Här ska det in lite trådbackar etc.


Badrum, nykaklat med golvvärme och handukstork


Rummet, dörren till kk skymtar till vänster


Rummet med köket till höger, man kan se det lilla kylskåpet som ska bytas ut mot kyl/frysMinikök eller kokvrå. Man kan gå in i det i alla fall. :)


Vi gjorde sista strykningen med vitt igår så så snart vi dragit ner tejpen ska jag fota lite igen. Det är stor skillnad!

Kommentarer
Postat av: Sandra och Lovis

Hehe! Nejdå, han låg ju skapligt synlig :)

Ja och ni har att göra ser jag.

Äh ska ni inte ta och renovera kök ch badrum i ettan när ni ändå är i gång :P Hehe!

2010-11-18 @ 19:06:01
URL: http://viiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0