Sanur beach!

Lördag 22/9 testade vi en ny strand på sydöstra sidan av Bali, Sanur beach. På vägen dit var vi förbi en silversmedja där de tillverkar smycken för ett märke som heter Buddha to Buddha. Märket är Balinesiskt från början  men säljs nu också i Holland, det är tydligen ganska känt där. Fina smycken var det men varken jag eller Sandy följde egentligen med för att köpa något så vi gick runt och kollade i den fina trädgården istället. Frun i huset kom förbi och frågade om vi ville se den privata delen, där de bor och har sitt tempel. Klart vi ville! Vilket ställe! Den familjen har nog tjänat en del pengar på sina smycken..
 
Jag på trappan till ett av familjens hus. Mönstren på dörren och resten av huset är gjort i trä och sedan målat i tusen färger, så underbart fint men vilket jobb!
 
Närbild på undertaket
 
Familjens tempel
 
Efter besöket hos Buddha to Buddha fortsatte vi till Sanur Beach som alltså ligger på östra sidan. Hel annorlunda vatten än vår vanliga sida, inga surfvågor alls utan helt lugnt. Typ inga turister heller vilket såklart är trevligt. Vi badade lite, solade och latade oss.
 
På väg...
 
När man blir rastlös..
 
Väldigt fin strand som är bra om man vill simma och bada utan surfbräda eftersom det var så lugnt i vattnet, tror man kan snorkla och greja där också. Lite konstig icke-naturlig sand på stället där vi låg men tror det är för att få stranden att gå längre upp på land. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kjempetrivelig å lese bloggen din Ingrid!! Klem fra mormor!!

2012-09-27 @ 11:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0