Längtar!

Nu är det två veckor och två dagar tills det bär iväg, jag längtar som bara den! Jag och Maria skulle träna lite ikväll men vi kom på att vi var mer sugna på the istället och då blev det ju prat om våra respektive resor. Maria åker ju redan på söndag! Jag får längta ett tag till jag...
Fast det bär ju av utomlands redan imorgon, då blir det Norge och hälsa på mormor och morfar lite, ska bli trevligt att se dem, börjar bli ett tag sen nu, senast var i April när de var hos oss och mormor trillade nerför trappen och pajade fingret. Vi får hoppas att vi klarar oss utan missöden under det här besöket.

Jag har faktiskt börjat packa lite redan inför resan. Annars är jag en sån där som bara slänger ner lite grejer kvällen innan men nu drar jag ut lite på det roliga med resan genom att börja redan nu. Det finns en bra sajt som heter resabort.se tror jag det var där man kan läsa olika fakta om främst Thailand. Jag har tagit fasta på deras packlista och börjat lägga fram lite saker i vardagsrummet. Jag ska fösöka packa så lätta som möjligt men samtidigt vill jag ju ha mycket kläder och grejer med mig, det är ju roligare om man får känna sig lite snygg där på playan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0