Zoe!

Idag har familjen utökats, iallafall för ett tag. Vi var på dogshelter för andra dagen i rad idag och eftersom Zoe inte hade någonstans att ta vägen så har hon sitt fosterhem här sålänge. Hon ska alltså bo här tills någon adopterar henne. Det är tydligen lättare att adoptera bort hundar som redan bor hemma hos någon.


Zoe är ca tre månader och lämnades utanför shelterets port i förrgår. Stallivet passar inte så bra för en liten baby, hon kan inte introduceras i den "lösgående" flocken riktigt ännu så det blir mycket tid ensam i en liten bur. De senaste dygnen har nog varit rätt omtumlande för henne, lämna den gamla tillvaron (vad det nu var), hamna bland massa okända hundar i en liten bur, sitta där i nästan två dygn, idag har hon varit hos veterinären, fått vaccin, blivit badad och fått frontline mot sina loppor. Inte undra på att babyn är trött..


Gillar närhet :)

Gosgrisen.

 

  

Skönt att vara nybadad, avlusad, mätt i magen och ha en egen sovplats.

 

Det är ett riktigt bra dogshelter vi har hjälpt till på. Hundarna verkar ha det bra, de bor rent och får vara ute dagligen i små grupper eller större gäng. Småhundarna går i ett riktigt stort gäng med uppemot ett par hundra hundar, det funkar bra och utan några större incidenter. Målet är att hundarna ska kunna adopteras ut till ett eget hem så småningom även om många av dem kanske inte passar för det och blir kvar på shelteret hela livet


Några darlings som bor på shelteret. Dessa fyra är ca sex månader och ska förhoppningsvis få egna hem.


Dundun är en oldie på shelteret, han är lite special eftersom han är döv och kan inte umgås hur som helst med de andra. Men öppna sin dörr kan han och han ville mycket hellre vara med oss och städa istället för att vara på sitt rum :)

Gjorde sista shoppingrycket idag också, köpte mig en vinterjacka och en väska samt lite mer smått och gott. Hade också bestämt mig för att köpa de där dyra skorna som jag blev så kär i men de var såklart sålda... man ska slå till direkt när man hittar något så snyggt!

En dag kvar i Beijing och sen bär det av hemåt igen. På söndag alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0