Skonaste Bungen pa on!

Nu har vi tagit oss till on Koh Samet som ligger ca 10mil fran Pattaya. Vi kom hit under eftermiddagen med farja och vi lade ned mycket moda pa att valja boende eftersom vi inte har tankt att flytta pa oss igen forr an fredag nar vi aker tillbaka till Bangkok. Det blev till slut en Bungalow pa ett stalle som heter White Sand Resort och det ar utan tvekan vart dyraste boende hittils. Fast det ar ju inte dyrt anda med 300kr natten ;) Vi fick 300Bath rabatt per natt ocksa for att vi betalade allt i forskott. Stranderna ar fantastiska och on verkar vara lagom stor for att kunna aka pa lite upptacktsfarder nar vi vill ha en pause i solandet och sen finns det tydligen bra dykmojligheter pa flera stallen runt omkring. Vi ska nog vaga oss pa att hyra moppe ocksa, det finns bara en vag som snirklar sig runt on och det ar nastan ingen trafik alls.

Har bor vi i varldens basta Bunge! :)

Hittils ar vi supernojda med Koh Samet, stamningen ar skon och avslappnad och vi har kanonbra boende. Alldeles nyss at vi middag pa en jattemysig restaurang, de hade dukat upp med sma laga bord bland klippskrevorna pa stranden och de hade tanda ljus och lite annan mysbelysning sa det var verkligen stamningsfullt. Det mest stamningsfulla var nog anda nar Robin gick for att vaxla pengar och jag blev sittande sjalv en stund. Det kom en liten lurvig hund och stallde sig pa mattan som vart bord stod pa, han viftade lite at mig, sen fick han varsta nys/fnysattacken och sa avslutade han hela uppvisningen med att runda bordet och kissa pa hornet innan han promenerade vidare. Tack. for. den. Som tur var satsade han pa det bortre hornet dar varken jag eller Robin satt men man funderar ju hur manga som varit dar fore honom.... :)

Vart middagsmys....


Lite markligt, men har pa on har de nog den snabbaste internetuppkopplingen som jag har kunnat anvanda pa hela resan... sa jag passar pa att lagga upp en bild fran igar. Sahar fint hade de arrangerat handdukarna pa vart rum i Pattaya. Nice!

Vi har kannt det som att det ar i slutet av semestern nu bara for att vi inte ska flanga sa mycket mer, men vi har ju faktiskt en tredjedel kvar fortfarande! :) Sen far vi ju se om vi kommer hem pa planerat datum med occupationen av flygplatsen och allt men vi hoppas att det loser sig till det basta! Jag har verkligen sett fram emot nattbazaaren i Bangkok ocksa och som det ser ur nu ar det inget problem att besoka den eftersom den inte ligger i narheten av "problemomradena" men framtiden far utvisa hur det blir med den saken. Vi ska vara forsiktiga hur som helst.

Ha det sa bra hemma! Kramar

Kommentarer
Postat av: Grethe

Passa på att vil upp er ordentligt nu sista veckan! Kram Mamma Grethe

2008-12-01 @ 08:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0