På väg..

Nu är vi på g. Vi åkte ner till Stockholm redan igår och passade på att hälsa på alla Johnssons när vi ändå åkte förbi. Dutten har blivit så stor! När vi såg honom senast på Ollies student så var det inte alls samma fart men nu springer han runt och pratar och sjunger. Han börjar veta vad folk heter också, fast det var inte så noga med vem som var vem. Haha det är nog mest roligt att säga namnen. :) Robin fick heta "kir" omväxlande med "obin". Han tycker tydligen att Chiri och Robin är lika varandra?

Katrin, Benke och Dutten skulle på kalas till Duttens farbror Joakim på kvällen så då drog vi med Chiri, Jenny och Sverre till en restaurang som heter "Ethiostar" på saltmästargatan (?).  Där åt vi Etiopisk mat och sen hade de livedansare där också som körde lite olika afrikanska danser då och då under hela kvällen. Jag har inte sett någon liknande typ av dans live innan och det var häftigt! De dansar verkligen med hela kroppen, rycker och darrar och grejar, en del danser såg lite ut som fågelimitationer. Vi kom också på att det kunde se ut som någon typ av parningsdans. ;)
Coolt var det iallafall.

Nu har vi tagit oss till Arlanda och fått i oss en riktigt smaskig frukost så nu väntar vi bara på att planet till Moskva ska gå, det är en stund kvar. Det snöar utanför fönstret, (gör det det i Ludvika också?), så det kä

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0