Det finns inga genvägar till en god tacos!

Har precis satt mig i soffan efter en lång dag. Efter jobbet drog jag ut till Sandsta för att hjälpa Robin att gjuta en bit igen. Felicia gjorde oss sällskap så det var riktigt trevligt. När vi kom hem hade mamma gjort tacos och det smakade fantastiskt, mat är aldrig så god som när man har arbetat hårt innan man äter den. :)

Det har hänt lite grejor i Sandsta i veckan, Robin, Olli och André har förberett, grävt och grejat inför gjutningen som vi gjorde idag och Thomas har varit där och fällt lite fler träd. Arbetet går framåt och talesättet "sakta men säkert" stämmer ganska bra in.

Här har vi börjat fylla med den massa vi gräver fram från under huset, två björkar som stod precis där vi skulle fylla fick ge vika nu i veckan. Vi tänker lite att eftersom vi är omgivna av skog runt hela tomten så är det bra att ta bort rätt mycket träd inne på tomten för att få in ljus.



Bakom huset har två stora granar fått flytta på sig, den närmast kameran fälldes tidigare i sommar och nu i veckan blev det en till som låg närmare den bortre gaveln. Här bakom huset ska en hel del massa också grävas ur så vi kan få ett frånlut från huset.


Så här långt hade vi gjutit sedan tidigare.



Här håller Robin på att armera innan vi ska gjuta, formen är färdig.


Så här långt blev det idag, det blev ingen bild efter vi var klara för då var det bara mat som gällde!


Så, nu har vi gjutit ca 28% av balken till nya grunden, det är faktiskt mer än en fjärdedel :)

Kommentarer
Postat av: mormor

Hei Ingrid!!!

Det var veldig trivelig å sjå fra Sandstad igjen.Vi synes at dere er arbeidssomme og flinke!!! Ser for meg kor fint det bli etterhvert!! Hilser til dere begge fra oss tre i Steinrabben.

2010-08-14 @ 10:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0