Busy Weekend

I helgen var det hårdkörning som gällde igen. Det är därför det inte blev något inlägg, vi kom hem sent både lördag och söndag och var helt döda. Men det går framåt!

Det sista vi gjorde igår var att gjuta ytterligare en bit så nu står det och härdar, kan nog belastas i morgon. Sedan fick vi också enormt värdefull hjälp av Robins mammas kompis man som har en stor skogsmaskin. Det var lite tröstlöst på lördagen när vi skulle röja det sista hörnet och upptäckte att några av de kvarvarande stenarna var för stora för fyrhjulingen. SUCK var känslan hos alla inblandade och vi såg (inte) fram emot att hyra stenborr för tusen kronor dagen igen och spräcka fler stenar...

Men! På lördag kväll kom Robins päron på att kompisen som har haft skogsbruk/lantbruk nog hade nån storts vinsch och de ringde och frågade om han kunde komma och hjälpa till och det kunde han. Så först kom han med en vinsch och vi fick upp nån sten men sen ville han åka och hämta sin maskin istället. OH! Vad tacksamma vi är för det! Han plockade upp alla de kvarvarande stenarna ur grunden och inte nog med det, han röjde i stort sett hela gården från stora stenar så nu är de borta, kastade nerför slänten där vi ska fylla. Det är så najs... :) Väldigt roligt att se en sån duktig förare också, stenarna var som plockepinn för honom och precisionen enorm! Imponerande!

Här ser man den senast gjutna biten.


Det sista kvarvarande hörnet, ur den här gropen plockade han upp sten med den enorma gripklon. Fantastisk precision som sagt.Framsidan är röjd och klar, perfekt eftersom vi ska gräva lite till där och göra en utbygnad framåt på huset. Bara 3*2 m för att få en hall.De här små vännerna var det han lekte plockepinn med. Nu är vi av med dem!Här är vi framför huset...


Vi har haft påhälsning av en kisse i natt, jag hade inte kameran med mig i helgen så korten är tagna idag. Den har trampat i cementen som rann ut på marken och så hade det stelnat till idag. Gulligt :)Buskarna i Sandsta börjar bli höstfina.


Nu håller vi tummarna för att det flyter på framöver så att vi hinner gjuta klart innan vi sticker till Kina den första oktober.

Kommentarer
Postat av: Sandra med Lovis

Ja, hon är en riktig gullegris :)

TÄnk när erat hus är klart va stolta ni ska vara som gjort så mycket själva :) Mååste få komma och se det live då :)

2010-09-14 @ 09:28:18
URL: http://viiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0